Mitt första inlägg

Nu har även jag skaffat mig en blogg. Jag är antagligen den sista på jorden.. Men jag har inte känt att jag har haft något att skriva om innan, utan tyckt det varit roligare att följa andras bloggar. Men nu har min värld har ändrats ganska mycket på bara några veckor så tyckte jag att det var dags att skaffa mig en egen blogg. 

Som ni säkert förstår på mitt fantasilösa bloggnamn så är jag gravid! Jag är i vecka 9 och börjar smått känna mig lite bättre i kroppen nu (även om jag kommer få andra krämpor längre fram). Jag har mått illa och spytt nästan konstant i ca 2 veckor. Har provat alla möjliga medel mot illamående - kex, ingefära, te, att äta innan man går upp - ja det är lika svårt som det låter, äta väldigt ofta, inget hjälpte, tills jag fick Lergigan på vårdcentralen. Nu börjar jag känna mig som en människa igen. 

Det har varit tråkigt att inte kunna njuta helt av den underbara känslan av att vara gravid. 
Men jag känner mig som sagt lite bättre nu och allt börjar verkligen sjunka in nu. Vi ska få barn! Jag ska bli mamma! Kanske är det också för att fler och fler börjar få reda på vår stora underbara nyhet som det börjar bli mer verklighet. 

Jag är så otroligt lycklig, orolig, glad och ledsen och allt detta samtidigt i en rejäl överdos av känslor. Jag bara längtar till vecka 12. Den magiska siffran! Vi ska till MVC igen den 3 mars och då hoppas jag att vi ska få en tid för ultraljud. Känner att jag inte kan slappna av och njuta helt förens jag vet att allt är som det ska där inne. Men samtidigt kan man inte gå omkring och oroa sig heller, det mår man ju inte bra av. 

Jag har föresten precis övertalat sambon om att vi ska ta reda på könet på bebisen. Det ska bli så himla spännande att få veta om vi ska få en liten flicka eller pojke! Om vi nu får de.. Såg på nyheterna förut att det ska bli svårare att få reda på könet då det finns människor som gjort abort då de hellre ville ha en pojke/flicka. Förstår inte att det finns sådana människor! Jag kommer tydligt berätta för Monica på MVC att vi blir lyckliga vare sig det är en pojke eller flicka, precis som de flesta som väntar barn=) 
Det blev ett långt första inlägg. Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskling och titta på CSI. Sov så gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0