Varit på landet =)

Precis som Emil skrev under förra inlägget så blev det tillslut ett par andra bågar. Jag bestämde mig ganska fort när jag väl hittade dom, men jag kände mig väldigt bekväm i dom med en gång. Om man i alla fall skulle komma på att de kanske inte är så bra så har man bytesrätt i 3 månader.

Efter optikern i torsdags så åkte mamma, Milo och jag upp till landet och sov där i två nätter. Milo har haft ganska ont i magen nu när vi varit borta och mamma har gått och burit, bytt blöja och rapat honom nästan hela tiden så jag har fått lite avlastning. Det har varit skönt.
Det var även första gången som Emil sovit utan Milo och jag vet att pappa och son har saknat varandra väldigt mycket under dessa dagar. Jag har självklart också saknat Emil väldigt mycket, så det ska bli mysigt när han kommer sen. =)

Milo sover framför brasan
fuhsid

Lite Idol-snack..
Måste nämligen skriva att Erik sjung Run To The Hills SJUKT BRA igår!! Precis när man inte tror att han kan bli bättre så toppar han sig själv och man får gåshud på hela kroppen! Otroligt!
Sen vill jag skriva att jag tyckte det var vääääldigt tråkigt att Tove åkte ut.. Jag var helt säker på att Calle skulle åka och så satt han till och med säkert..?! Sverige hur röstar ni egentligen? Visst han är duktig, men Tove och Erik har ju båda sådan otrolig karisma och personlighet på scenen och jag tycker verkligen dom är en klass över Calle. Men men.. Nu blir det i alla fall inte svårt att hålla på någon i finalen nästa vecka =)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag håller helt med dig när det gäller idolröstandet! Det borde ha varit Erik och Tove som skulle gått till finalen!

2009-12-05 @ 18:19:08
Postat av: Carro

Jag håller också med!

Calle sjunger jättebra, men han berör mig inte.ALLTSÅ det var MAGISKT när Erik sjöng! Och jag blev även väldigt berörd av Tove när hon sjöng balladen!

Och när dom fick beröm, då hade jag tårar i ögonen, blödig som man är! Haha!2009-12-05 @ 22:52:18
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Gabriella

asså det är jätte tråkigt att tove åkte ut men ni som är musiker borde väll höra eriks sura toner! han är sjukt bra men långt ifrån felfri! jag blir alltid en aning besviken :-s förväntar mig mer....Andra gången han sjöng i fredags var den mycket bättre!

2009-12-10 @ 20:02:08
URL: http://bellasdag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0