Go´morron!

Milo har sovit hela nätter ett bra tag nu. I går somnade han klockan 23.00, precis efter han ätit och vaknade sedan 8.00 i morse. Emil bytte på honom, han fick mat och efter det slocknade han igen. Nu har han sovit i över en timme =)

I vanliga fall somnar han oftast lite senare på kvällen mellan 00-01 och då brukar man ofta ha fått vagga honom i famnen ett tag och han vill gärna ha nappen. När han somnar så sent vaknar han ju även senare, oftast vid 10-tiden. Så när han bara slocknad igår efter att ha ätit så var det rena drömmen. =) Förut somnade han ALLTID vid 23 tiden och då hann Emil och jag ha lite egentid på kvällen, men nu har nattsömnen förskjutits lite. Vi försöker ändra på det, natta tidigare, sätta på pyjamas, varva ner, släcka osv, men han är fortfarande så pass liten att det inte går att styra än. Han somnar när han vill. =)  Därför var det skönt att han somnade tidigt i går =)

Milo 11 veckor =)
milo 11 veckor
Milo tycker mer och mer om att ligga på mage nu. Bara för en vecka sen så låg han bara någon kort minut i taget eftersom han blev så trött i ryggen och nacken av att hålla uppe huvudet, men nu är det lite längre stunder. Innan var han inte heller så intresserad av att titta på saker runt omkring sig (var väl en ansträngning bara att hålla uppe huvudet) men nu tycker han det är roligt att ligga och titta på sina djur =) Som sagt.. Det går så fort och han är så himla duktig!

Milo sover i vår säng nu på morgonen så jag ska ta och krypa ner och gosa lite med honom nu =)

Kommentarer
Postat av: Carro

Fina Milo! Vad duktig han är! :)

2009-12-20 @ 16:23:40
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: elaine

Åh vad duktig han är!!! Alex kämpar och kämpar på mage, men är inte direkt förtjust i det än. =) Vad härligt att han somnade lite tidigare =) min lilla somnar som vanligt vid 21 och vaknar vid 4.30 ungefär..sen somnar han om och sover till 09 =) det duger =)2009-12-21 @ 18:54:55
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0