Onsdag och Torsdag

Nu har det varit dålig uppdatering här på bloggen.. Vädret har helt enkelt varit för lockande för att sitta inne och blogga och resultatet av det har varit att jag sedan stupat i säng när jag kommit hem. 


I onsdags tog Elaine och jag en fika på torget och det var trevligt att kunna sitta ner och prata lite. På jobbet hinner man inte alltid prata så mycket om det är mycket folk i parken och nu när jag inte jobbar längre så ses vi ju inte lika ofta, så det var roligt!

På eftermiddagen åkte sedan Emil och jag till vårt första föräldragrupps möte. Jag var ganska nervös innan men så fort vi kom igång så släppte det. Vår barnmorska Monica håller i gruppen så det kändes skönt att man redan kände sig trygg med henne. 
Vi var nio stycken par som alla utom två var beräknade mellan 25:e-30:e september. 
Monica berättade om olika sätt som en förlossning kunde komma igång på och lite kring väntan på förlossningen. Sen fikade vi och bytte mailadresser. 

Jag tror säkert att dessa föräldragrupper kommer vara nyttiga, men mest för informationen. Känns lite konstigt att paras ihop med andra gravida just för det, att man är gravid. 
Klickar man med någon så är ju det jätte bra, men har man inget gemensamt förutom att man är gravida båda två så får inte jag ut någonting av det. 

Tror det kommer bli lite mer naturligt när bebisen sedan kommit. Att man träffar andra föräldrar på babysim, BVC, när man är ute och går i slottskogen och så vidare. Sedan har jag ju Elaine, och det är jag jätte glad för! :)

På kvällen körde Emil in mig till stan där jag och Lina hade tänkt att se Magnus Betnér på kulturkalaset. Till vår besvikelse var folkmassan enorm och vi hörde ingenting och då alla Caféer var överfulla hamnade vi till slut på donkan. 

Det låter kanske som en misslyckad kväll, men jag har alltid lika roligt med Lina! Och på vägen upp för avenyn fick jag sedan ögonkontakt med Magnus Betnér som gick förbi och då var ju kvällen räddad! ;)


Torsdag
Vaknade vid 8-tiden och åt frukost och tittade på nyhetsmorgon med Emil innan han åkte iväg till jobbet. När han sedan åkt la jag mig i sängen för att vila en stund, då lillen hade lekt Den vilda babyn inne i magen hela natten. Kom tillslut upp vid 1-tiden (!) tack vare Lina som ringde och sa att "Nu är det allt dags att gå upp!"

Lina och jag åkte till majorna där vi satte oss i Sannabacken tillsammans med Emelie och hennes nya, lilla Ella. På vägen dit hade jag otroliga sammandragningar, har aldrig upplevt den nivån på dom tidigare och dom satt i över 40 minuter! Två alvedon senare blev det, tack och lov, mycket bättre. 

Linaminfina
linafina

Lilla sötnosen Ella
ella
jkljäj


Klockan fem mötte Lina och jag upp Carro, Ida och Sara i stan och traskade bort till trädgårdsföreningen där Sanna satt och jobbade i sitt fina (populära!!) Ansiktsmålning-tält =) 

Vi hade planerat en fika med Sanna så att vi får träffa henne innan hon flyttar iväg för att plugga och sy i Värnamo. 
Målar, syr, musikalisk, säg något hon inte kan, vår estet-Sanna? ;) hkjklö


Fina tjejerna! 
jhkjkjl

Sedan gick vi bort och tittade på föreställningen "Hujeda mig va´ många sånger" med nääästan hela Wahlgren-familjen!

Det är en barnföreställning där dom framför massor av Astrid Lindgren sånger, men alla vet ju att man inte måste vara barn för att uppskatta Astrid Lindgren. Jag och Lina hade riktigt roligt och skattade åt alla barnsliga skämt och sjung med i sångerna! 

Efteråt satte vi oss på Cappuccino och tog en fika och tittade på en underlig föreställning framför uteserveringen. 
mlköä

Jag behöver väl knappast säga att jag var helt slut i kroppen när jag sedan kom hem, sju timmar senare? Men de var det värt! Det blev en väldigt mysig dag med massor av underbara vänner! Kommentarer
Postat av: Carro

Ja det var mysigt! Imorgon ses vi igen!:)

puss

2009-08-15 @ 16:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0