Lite förändring här hemma :)

I morse flög vi upp som två skott här hemma när Emils mobil ringde 08.15! "Shit vi har försovit oss!!" Klockan 8.00 skulle det nämligen komma hem två snickare till oss och sätta upp skötbordet till lillen i badrummet och dom stod nu nere vid porten och ville bli insläppta. 

Emil gick ner och öppnade porten och när han kom tillbaka 2 minuter senare var jag redan påklädd och sängen var snyggt bäddad. Gud vilken vart jag fick! Jag tror inte ens dom anade att vi hade legat och sovit 2 minuter tidigare. ;) 

Så här ser det ut i badrummet nu =)
skötbord
skötbord
skötbord

Efter vårt lilla husbesök åkte vi till vårdcentralen där jag hade tid 9.45. Jag har nu blivit sjukskriven och kommer inte jobba något mer detta året. Gud vad konstigt det känns att skriva...! 
Jag har två pass kvar på mitt schema efter att min sjukskrivning gått ut vecka 35, men dom passen ska jag försöka byta bort. 
Kom på efter vi varit på vårdcentralen att det är lite sorgligt att jag inte visste när jag jobbade min sista dag på Glassikern att det var just det, min allra sista. Men jag får komma och hälsa på någon dag då jag känner mig okej i kroppen. :) 


Nu till något annat. 
Vi har tänkt länge på att vi behöver mer, men framför allt BÄTTRE förvaring här hemma till kläder, lakan och handdukar. Och nu när vårt förvaringsskåp i badrummet fick flytta ut för att göra plats för skötbordet så tyckte vi det var en bra idé att äntligen ta tag i vår lilla klädkammare. 

Vi har tidigare tittat på förvaringsmöjligheter på IKEA men inte riktigt varit säkra på hur vi vill ha det, men i dag slog vi till!
Emil, jag och Emils mormor åkte ut till IKEA vid 12-tiden och köpte förvaringslådor, lite små saker och åt lunch. Jag sprang (eller sprang och sprang, vaggade nog snarare.. ;) )även på Elaine som också var på IKEA och shoppade, vilket var en trevlig överraskning! =) 

Så här ser det ut i klädkammare nu! 

Före
förvaring


Efter
förvaring!

Nu har vi massor av bra förvaring och nu saknar vi bara lite mer förvaring för alla våra skor. Det finns lite mer utrymme på vänster sida så där kommer vi antagligen sätta upp skohyllor nästan hela vägen från golv till tak.

Jag älskar när det ser snyggt ut och man har koll precis på vad som finns. Handdukar i en låda, gardiner i en, dukar i en, underlakan i en osv :-)


Kommentarer
Postat av: Lina

Det blev ju jätte fin både i badrummet och i "klädkammaren":) Bra jobbat;)

2009-08-11 @ 23:43:19
Postat av: elaine

Åh vad bra det blev med förvaringen. jag vill med ha =) har nog ingen plats dock.

Och skötbordet blev jättefint =)

Förstår att det känns lite sorligt med jobbet, men du ska ju ändå in och lämna in alla kläder och liknande, då kan du ju hälsa på. Sedan vet vi ju int eom vi hinner trycka ut de små innan det stänger för iår, då får vi ta oss en tripp och visa upp våra stoltheter =)



Ses snart! puss

2009-08-12 @ 11:36:20
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Carro

Vad bra med riktigt förvaring! Och vad fint det blev i badrummet! :)

2009-08-12 @ 14:04:56
Postat av: elaine

ja köpte neutral =) det är tydligen bra. =)

Härligt att det gick bra. Inget att vara nervös för va? =) ja vet...hos oss gick alla utom ett par hos min barnmorska, men tyckte me det var skänt...då "kände" man ju henne lite mer.

2009-08-12 @ 23:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0