Tacokväll!

Idag har varit ännu en lugn dag.. Vaknade utvilad strax efter tolv och åt en ordentlig frukost. Fastnade sedan framför en film på tv och slappade i soffan fram till klockan var lite efter tre.

Därefter kom jag på att det kanske var dags att göra lite nytta idag och att disken faktiskt legat och väntat på mig i köket i tre dagar nu.. Gud vad jag vill ha en diskmaskin! Jag fick sätta mig ner och vila ryggen säkert fyra gånger undertiden jag diskade. Men det var verkligen värt de! Det värsta jag vet är att ha det stökigt omkring mig och nu känns det mycket bättre när det är rent och snyggt här hemma igen!

När Emil kom hem från jobbet efter fem så åkte vi och handlade middagsmat. I kväll blev det Tacos! =)

Carro ringde på väg till affären och då skulle hon och Nils också gå och handla middagsmat, kan ni gissa vad dom skulle äta? Jo, tacos så klart! ;)

När hon frågade vad vi skulle göra i kväll svarade jag att Emil skulle kolla på fotboll och jag pysslar nog med något annat. Blev inte så förvånad när hon svarade att deras kväll skulle se likadan ut. Nils framför fotboll och Carro roa sig med något annat! ;)

Såg när jag skulle ställa in maten i kylen att hälften av allt vi köpt var yoghurt. Jag har alltid ÄLSKAT yoghurt men när jag blev gravid tyckte jag helt plötsligt inte att det var lika gott längre och gick över till fil som jag aldrig tyckt om tidigare.

Men nu har mitt yoghurt-sug kommit tillbaka igen och jag gillart! =)
yoggi

Kommentarer
Postat av: elaine

mmmm tacos =) Älskar tacos =)

jag vet vad du menar. Vi har städat hela lägenheten ikväll, jag stod för badrummet, och toan, är heeeeelt slut. fy fan =)Nu har ja fixat lillens rum :)

2009-08-29 @ 22:47:19
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Carro

Haha ja det var ju ett sammanträffande! SÅ GOTT med tacos!! :D

2009-08-30 @ 17:57:48
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0