MVC, vecka 35 (34+4)

Emil och jag var på kontroll på MVC i morse. Bebisen mådde bra, lillen hade 150/hjärtljud och han har legat mellan 140/150 hela tiden, så det var bra! Mitt sf-mått är nu 33 cm i vecka 34+4, och jag följer min kurva som jag ska. 

Förra gången vi var där var mitt järnvärde nere på 108 och det ska helst ligga på 120. Monica tyckte därför att det var dags att börja med järntabletter men jag har väl inte riktigt kommit igång med dom än... Emil tjatar på mig varje dag. 

- Har du tagit någon järntablett idag?
-Nää.... 

Jag vill ju helst inte ta dom och frågade därför Monica idag hur långt man kommer med leverpastejmackor och broccoli. Då svarade hon att jag kanske skulle hinna upp till 110 innan förlossningen, så jag får väl börja ta tag i dom där järntabletterna i alla fall då.

Vikten *host, host* behåller jag nog för mig själv, men min barnmorska inte tyckte att det var speciellt mycket. Men allt är väl relativt? Jag hoppas i alla fall att det mesta är vatten, jag har ju otroligt svullna fötter och vader så det skulle inte förvåna mig!

När vi skulle åka från MVC, som tack och lov ligger nära oss, startade inte bilen igen! Vi hade problem med det när vi skulle åka upp till Tjörn i fredags men då lyckades Emil få igång den igen. Den turen hade vi tyvärr inte nu.. 

Vi fick helt enkelt ta vagnen hem och nu har Emil åkt tillbaka med lite verktyg så jag hoppas att han kan få igång den. 
Jag tänker att en bil från 03 inte borde krångla som våran har gjort, men det är antagligen så att vi behöver ett nytt batteri. 


Sen vi kom hem igen har jag suttit och tittat lite på nätet och råkade just klicka mig in på www.svenskfast.se och det är aldrig bra... Självklart så hittade jag den PERFEKTA lägenheten åt oss i Majorna. 

Något som var extra roligt är att det är samma lägenhet som min gamla barndomskompis bodde i när vi var små.
Lägenheten är en trea och har två kakelugnar varav den i vardagsrummet fungerar (helrenoverad 07). Gud vad jag ångrar att jag klickade mig in på den sidan..


http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3LM3ND9GK3DP78GT


Kommentarer
Postat av: Carro

Gud vad fin! Jag vill också bo i majorna!

Synd att man inte är lite rikare så att man kan köpa en lägenhet...

2009-08-18 @ 14:14:34
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Ida

ja det är livsfarligt att börja kolla på sånt! Jag och Johan håller på och kollar efter nya lägenheter men jag är superkräsen. lägenheten som du tittar på är ju skitfin. att bo i majorna är typ min dröm.

2009-08-18 @ 14:21:23
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja helst grannar!! Det hade ju varit supertrevligt!

Och självklart hade lilla Milo alltid varit välkommen! :)

2009-08-18 @ 15:03:10
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det var ingen dålig lägenhet du hade hittat där! Sugen man blir på att flytta när du visar denna lägenheten plus att ikeakatalogen kom hem till oss idag... usch:P

2009-08-18 @ 16:49:42
URL: http://johannasbloggblogg.blogg.se/
Postat av: elaine

Den var fin. Inte jättedyr heller, avgiften var lite saftig dock. Själv kan jag inte låta bli att titta efter små hus eller radhus..Fått dille på det =) Tänk en liten gräsmatta för Alex att springa på =)Härligt att allt såg bra ut hos MVC. Skir i vikten. Som sagt, du vet ju vad jag gått upp.rigne rimorgon. puss

2009-08-18 @ 21:46:46
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0