Helgen

Hejsan! 
Idag är jag en riktig segis... Vaknade halv 1 och har bara hunnit med att äta frukost än så länge.. Men så är det ju söndag också, så jag antar att det är okej ;)

Tänkte dela med mig av lite bilder från helgen. Kom ihåg att bilderna stannar på den här sidan, okej?

Återträffen med klassen som Sanna så bra tog initiativ till blev ganska misslyckad då nästan inga kunde komma. Men vi hade trevligt ändå! =)
Carro och sanna

michelle


Igår träffade jag Lina på stan och vi hann med en liten shoppingrunda innan vi skulle möta upp Carro för en fika efter hennes jobb. Förut var det bara Fröken Olsson som gällde men nu har vi förflyttat oss till Cappuccino där dom har MYCKET godare mat och en väääldigt stor uteservering, precis våran smak! 

På stan hittade jag en grå bolero, svarta leggins, (dom går åt som smör eftersom det är det enda jag använder nu)
jklk

Jätte snygga solglasögon (lägger upp en bild senare) och en head massager, ni vet sådana som man drar upp och ner över huvudet som dom säljer över hela stan. Otroligt skön vid huvudvärk! 

  bklfb  
Sen överraskade Carro mig med en liten present, Hamamelis Body Lotion från hennes jobb, Yves Rocher. Har tänkt köpa den sen jag såg att den blivit rekommenderad att använda på magen i Mama. Den innehåller inte några parabener som finns i nästa alla body lotions, och som nu utreds om det verkligen är bra för kroppen.  

Propylparaben är ett jätte vanligt ämne i lotions och utreds just nu av EU då den finns i många barnprodukter "Hello Kitty" och liknande. Butylparaben sägs vara "värstingen" av alla parabener då den är "misstänkt hormonstörande". Man vet också att parabener kan påskynda tillväxte av cancerceller. 
Dessa ämnen finns som sagt i väldigt många body lotions och då jag smörjer in magen varje dag så vill jag helst använda en lotion utan dessa ämnen, även om min dagliga dos säkerligen är mycket mindre än vad som krävs för att ta skada av ämnet. Men -säkra före det osäkra! 


Efter stan mötte jag upp Emil och sen spenderade vi kvällen hemma hos Josefin och Kim. 

Lina-min-fina!
lina 


"All-in då!"
klök

potten var ju inte helt fel ;) Min stackars mobil, hehe. 
klkgöl

mkm

m,.m.

kköl

kim emil

Guud vad jag är seg....! Måste nog hoppa in i duschen innan Emil kommer hem från jobbet så vi kan åka och handla lite middagsmat sen. Ha det bra så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0