Hormoner.

Jag bara gråter och gråter hela tiden. Så fort jag ser något på tv så bölar jag.. Just nu tittar jag på  Extreme Home Makeover där det handlar om en ganska ung familj som har 4 sjukt söta barn. Alla 4 barn lider av en ovanlig blodsjukdom som gör att blodet attackerar maten när dom äter och får dom att spy, så därför måste barnen få näring genom en slang i magen. De har alla olika följdsjukdomar och olika akutsprutor som ska tas om njurar och andra inre organ läggs ner. 
Pappan jobbar både heltid och studerar medicin heltid för att hitta ett botemedel tills hans barn. Bara de!
Nu är ju detta väldigt hemskt och vem som helst skulle antagligen fälla en tår när man såg den här familjen. Men Guuud vad jag har bölat, och det har bara gått typ en kvart på programmet än så länge.. 

Dessa gravidhomoner gör mig så känslig! Jag kan lika gärna börja gråta därför att Äntligen hemma gjorde om ett barnrum och den lilla flickan blev jätte glad över sin nya rutschkana haha. 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha My jag kan trösta dig med att jag är lika blödig själv. När jag kollade på one tree hills var det som en befriels när det äntligen var slut för jag hade gråtit igenom varje avsnitt. Då är man rätt trött, haha. Hoppas allt är bra med dig annars. Jag tycker vi kan träffas snart. ta en fika eller nått:)

2009-04-03 @ 15:15:27
Postat av: Carro

Naaw! Men jag är typ också likadan, fast ändå inte så mkt.. haha

Grät nästan när Laila dansade förra veckan! haha

HAHA inatt har jag bara drömt att jag har jobbat! Och jagat tjuvar i butiken typ! Har bara drömt om dessa jäkla parfymer som försvinner! Imorse berättade Nils att jag hade satt mig upp i sängen och sagt- MMM (Tänk dig Bree typ) MM ljud som att man säger ja typ.. Och sen hade jag börjat skriva i täcket!! Hahaha seriöst jag drömde väl typ att jag skrev kvitton till kunder eller nåt.. Hoppas att jag kan sova bättre i natt! =)

2009-04-03 @ 18:39:45
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Ida

haha herregud my, du är sån när du är gravid, jag är sån utan bebis i magen! jag har fått blödighetsgenerna från mormor. fy fan vad man kan lipa ibland framför tv:n. nu när jag läser de andras kommentarer så kan jag tänka mig att det är nåt som vi kvinnor är begåvade med :) ja, jag ska lägga upp bilder jag lovar. Det är så jobbigt bara med kameran och lägga in dem och så¨, men jag ska ta tag i det.

2009-04-04 @ 12:48:33
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Ida

nej precis. det är bara att gilla läget ;)

2009-04-06 @ 11:47:31
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0