Tjörnrundan!

Kan börja med att berätta att både Emil och jag har släkt på Tjörn. Min mormor och hennes man Lars, tre av mina kusiner( de äldsta) min moster och Emils morfar. Alla bor dessutom väldigt nära varandra, vilket gör att Emil och jag ofta tar en tur dit upp och gör en liten släktrunda! 
I fredags bestämde vi oss i "sista minuten" för att åka upp till landet en dag tidigare och hälsa på Emils morfar och sova där en natt. Jag har varit där ganska många gånger, men aldrig sovit över så det tyckte både Emil och jag var mysigt!

Nästa dag, Lördag, gick rundan vidare till min kusin Jennie, hennes man Krisztian och deras lilla dotter, mitt kusinbarn, Tuva. Hon fyllde nämligen 1 år den första april, så de hade ett jätte stort 1 års kalas för henne! Det var väldigt roligt att träffa alla mina kusiner igen! =)
Efter kalaset åkte vi hem till mormor tillsammans med mina 3 st "minsta" kusiner och deras pappa och sambo. Min kusin Viktor har Emil som största Idol och han får sällan en lugn stund när Viktor är med. Då är det Jönsson Ligan som gäller! 

Söndagen spenderade vi tillsammans med Emils familj på "nya" gamla Ullevi, Öis - Gais och matchen gick väl inte riiiiiiktigt som vi hade hoppats på kanske.. Men vi hade trevligt den dagen också! =)

Både Emil och jag älskar Tjörn och skojar om att flytta och köpa hus där så fort vi ser en "till salu" skylt. Även om vi skojar om det nu så kan jag verkligen se oss där om några år. Först måste jag ta körkort! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0