Mysig tisdag!

Idag har Ellen och jag haft en dejt med Caroline och hennes lilla Maja. Caroline har sin son på samma dagis som Milo och är nu hemma med lillasyster, 7 månader. Så efter vi lämnat killarna på dagis kl 9 tog vi en lång promenad i nästan två timmar medan barnen sov gott i sina vagnar. Sen när det började bli dags för mat gick vi hem till mig och åt och lekte lite innan det var dags att hämta på dagis. Supermysigt! 
 
 
I förrgår natt åt Ellen kl 20:00 och brukar i regel då äta igen vid 00:00. Men strax innan midnatt sov hon fortfarande (dock inte sen kl 20:00) och jag hade tänkt vara vaken tills hon ville äta igen, men jag somnade så klart. Jag fick mig iaf en mindre chock när hon sedan vaknade jag såg att klockan var 04:30! Då hade hon inte ätit på nästan 8 timmar! Fick nästan lite panik..
 
Hittills har hon gått upp jättebra i vikt så det gör ju ingenting om hon skulle sova längre, bara att tacka lilltösen för sömnen. ;) 

Hon äter i regel bara en gång på natten, först vid 23-tiden och då är ju Emil och jag fortfarande är vakna. Sedan brukar hon vakna vid 04-05 igen och vara hungrig. Förstå får hon en ny blöja och sedan äter hon och så somnar vi om till 8 ungefär. Emil och jag brukar turas om att byta blöja och rapa henne på natten. Ibland är jag dödenstrött och då hjälper Emil till. Andra nätter är jag piggare och då får Emil sova vidare. 
 
Ellen har övat i gymmet idag! =)
 

På eftermiddagen idag gick vi ut och lekte på vår lekplats med Lina. Ellen sov gott i bärselen under tiden. Lina var det också jättemysigt att träffa då det gått för lång tid! Och Milo blir alltid lika glad när hon kommer. <3 

Kommentarer
Postat av: carolinesofies.blogg.se

Låter som en mycket trevlig dag! :)

2013-05-21 @ 20:45:41
URL: http://carolinesofies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0