Loppis kläder!

Både Milo och Ellen sover och jag väntar på att Emil ska komma hem från jobbet. Han skulle hämta en amningsklänning och en amningströja som jag köpt på facebook på vägen hem. Båda såg helt nya ut och är från polarn och pyret så jag hoppas verkligen att dom passar!! Uppdaterar med bild sen om dom är
bra! ;) 
Jag har fastnat lite på den barnloppis- gruppen och har även sålt flera av Milos gamla kläder där. Jag tycker det är roligt att dom kommer till användning och inte bara tar plats på vinden! Sen blir man ju inte rik på köpet men dom kläderna jag sålt "betalade" mina nya amningskläder! 

Jag är inte alls lika noga med att alla kläder måste vara nya nu, varken till Ellen, Milo eller mig själv. Men när Milo var bebis så köpte vi allt nytt och jag skulle inte ens fundera på att köpa begagnat då. 
Nu har jag väl mer märkt hur snabbt dom växer ur sina bebiskläder och att man faktiskt inte sliter på dom, vilket gör att jag tycker det både är roligt och bra för plånboken att dryga ut garderoben lite på det sättet! 
 
Ellen och jag körde på lite samma stil idag. Hennes body är ny från lindex och min klänning köpte jag i höstas på urban outfitters i london. Älskar den. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: carolinesofies.blogg.se

Bra att fynda lite kläder! :)
Snyggmamman och fina barnen! :) <3

2013-05-14 @ 21:52:21
URL: http://carolinesofies.blogg.se/
Postat av: Ida

Kanon med begagnat! Vi planerar att köpa det mesta begagnat.:-) riktigt fin klänning My! Du är verkligen vrålsnygg My! När man ser din figur kan man inte drömma om att du födde barn för en månad sen!

Svar: Ja det är det verkligen!! Riktigt smart! =) Gud, tack vad du är snäll! MEN jag kan säga att skenet bedrar något.. ;)
My

2013-05-14 @ 22:05:13
Postat av: Kicki

Vad fin bilden blev ;)

2013-05-15 @ 02:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0